Κατηγορίες

pellet

Πέλλετ Olympic

Πέλλετ Olympic View full size

Η εταιρία μας εμπορεύεται πιστοποιημένο πέλλετ της Ιταλικής εταιρίας SA.VI.CHEM Srl.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Olympic

Αγορά
Πέλλετ Olympic <p>Τα προϊόντα αυτά είναι των υψηλότερων προδιαγραφών καθώς κατέχουν πιστοποιητικά <strong>DIN plus</strong> και <strong>ONORM M7135</strong> έτσι συμβάλουν στην άριστη καύση με την μέγιστη θερμική απόδοση, χωρίς να μένουν άλλα κατάλοιπα (<strong>παρά μόνο στάχτη</strong>). Παράγονται σε συσκευασία των 15 κιλών. Οι συσκευασίες αποθηκεύονται και διατηρούνται σε κλειστούς χώρους καλύπτοντας όλες τις προδιαγραφές για την προστασία τους απο τυχόν υγρασίες και παράγοντες που βλάπτουν την απόδοση των προιόντων κατά την καύση.</p> <p><strong>Εξασφαλίζει υψηλή θερμαντική αξία, ελάχιστη ποσότητα στάχτης και απροβλημάτιστη λειτουργία του λέβητα και της σόμπας σας. </strong></p>
0,00 €

Τα προϊόντα αυτά είναι των υψηλότερων προδιαγραφών καθώς κατέχουν πιστοποιητικά DIN plus και ONORM M7135 έτσι συμβάλουν στην άριστη καύση με την μέγιστη θερμική απόδοση, χωρίς να μένουν άλλα κατάλοιπα (παρά μόνο στάχτη). Παράγονται σε συσκευασία των 15 κιλών. Οι συσκευασίες αποθηκεύονται και διατηρούνται σε κλειστούς χώρους καλύπτοντας όλες τις προδιαγραφές για την προστασία τους απο τυχόν υγρασίες και παράγοντες που βλάπτουν την απόδοση των προιόντων κατά την καύση.

Εξασφαλίζει υψηλή θερμαντική αξία, ελάχιστη ποσότητα στάχτης και απροβλημάτιστη λειτουργία του λέβητα και της σόμπας σας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η τηλεφωνική μας γραμμή τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη απο 9 π.μ - 9 μ.μ

Τηλέφωνο:6948242421 / 2396023767 / malevras2004 @yahoo.gr

Επικοινωνήστε με τηλεφωνική γραμμή τεχνικής υποστήριξης

Ενημερωτικό δελτίο